Unieke kans

Ham 49 - 51 - 53, 9000 Gent

Nieuwbouw Toren Nr 49/102 – exclusief luxeappartement met zicht op de Leie

Het appartement omvat een riante oppervlakte van 167,5 m² en bevindt zich op de eerste verdieping van het mooie, architecturale gebouw van de hand van CAAN-architecten. Er zijn verschillende ruime terrassen aanwezig waardoor men de hele dag door kan genieten van de zon.

Naast een uiterst hoge afwerkingsgraad – visgraatparket, geborsteld gouden kraanwerk, natuurstenen tabletten, hypermoderne keuken met wijnkoelkast, ingemaakte kasten, domotica – geniet je van het exclusieve zicht op de Leie en het baudelopark.

 

Vernieuwbouw Het Pakhuis Nr 51/001 – Design loft met zicht op de Leie

Deze uitzonderlijke loft is gelegen in de prachtige residentie ‘Bords de Lys’, op wandelafstand van de historische binnenstad. De loft bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping van het voormalige pakhuis, doch hoger dan het naburig wandelpad waardoor men vanuit de loft een prachtig zicht heeft over de Leie en het pas vernieuwde Baudelopark. De loft beschikt over twee slaapkamers met elk hun eigen badkamer en werd hoogwaardig afgewerkt.

Door zijn hoge plafonds, hoge afwerkingsgraad en industriële stijl zorgt deze prachtige loft voor een unieke woonbeleving.

  • Ham 49.102 – 51.001 – 53, 9000 Gent, België
  • Bouwjaar: 2019 – afwerking 2022
  • Concept: CAAN architecten
  • Status: unieke verkoop – 1 luxe afgewerkt appartement – 1 design loft
  • VERKOCHT