Skip to main content

Lafaut Estate

Lafaut is een familiebedrijf met diepgewortelde tradities in de bouwaanneming sinds 1974. De specialiteit van Lafaut Estate ligt in residentiële projectontwikkeling. Sabien Lafaut vertegenwoordigt de tweede generatie en vormt samen met haar medewerkers een krachtig en deskundig team.

Lafaut Estate is een toegewijde projectontwikkelaar die zich voortdurend inzet voor de realisatie van innovatieve en duurzame woonprojecten. Onze passie voor kwaliteit drijft ons om niet alleen hoogwaardige projecten te realiseren, maar ook om te streven naar een leefomgeving die zowel comfortabel als stijlvol is. Wij geloven in het verwezenlijken van dromen, en daarom streven wij ernaar om elk aspect van onze projecten zorgvuldig te ontwerpen en te bouwen, zodat onze bewoners hun ultieme levensstijl kunnen ervaren in een omgeving die hen inspireert en verwelkomt.

Always committed to the highest standards

Sabien LafautZaakvoerder

Renovatieprojecten

Lafaut Estate transformeert tevens bestaande gebouwen tot unieke projecten. Onze appartementen worden gekenmerkt door een tijdloze architectuur met oog voor detail, waarbij we streven naar een eigen karakter dat zorgvuldig wordt samengesteld. Dit realiseren we in nauwe samenwerking met vooraanstaande architecten.

Meer weten over een project?