4 sleutel op de deur woningen

Dentergemstraat 34, 9800 Deinze

In het gezellige Wontergem, deelgemeente van Deinze, vinden we deze kwalitatieve nieuwbouwwoning. Ze maakt deel uit van een kleinschalige verkaveling bestaande uit 4 loten voor halfopen en gesloten bebouwing. De woningen hebben een uitstekende bereikbaarheid en prima verbinding naar o.a. Gent en Kortrijk.

Met een doordachte indeling en voorzien van alle hedendaagse comfort zijn deze woningen klaar voor de toekomst. De nadruk ligt op energiezuinigheid en duurzaamheid met gebruik van de meest recente technieken zoals warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen, regenwater recuperatie, ventilatiesysteem D,…

Alle woningen hebben een ruime leefruimte met open keuken. Dankzij de grote raampartijen is er steeds optimaal contact met de tuin. 3 van de 4 woningen hebben een inpandige garage en 1 woning heeft een carport. Op de eerste verdieping zijn er steeds 3 slaapkamers, een afzonderlijk toilet en een badkamer met mogelijkheid tot het plaatsen van ligbad en inloopdouche. Bij 3 van de 4 woningen kan de zolderverdieping optioneel worden afgewerkt waardoor de mogelijkheid bestaat om nog een extra slaapkamer en berging te creëren of zelfs 2 extra slaapkamers.

  • 9800 Wontergem
  • Bouwjaar: 2024
  • 4 woningen met tuin
  • 6% btw mogelijk
  • Status: Bouwvergunning ontvangen