6 Luxe appartementen

Kortrijksesteenweg 773 - 9000 Gent

Huize Stella te Gent aan de Kortrijksesteenweg is een kleinschalig nieuwbouwproject. Het is gelegen in het Miljoenenkwartier op een uiterst gunstige locatie: nabij de Sterre, nabij het St Pietersstation,  met verschillende uitvalswegen in de directe omgeving en toch dichtbij het bruisende centrum.

Het miljoenenkwartier te Gent is een residentiële wijk die tijdens het interbellum werd ontwikkeld. Vooral de gegoede burgerij bouwde hier en de wijk werd een staalkaart van de toen gangbare bouwstijlen. Een stadsgezicht waarbij verschillende, soms zeer contrasterende architectuurstrekkingen vertegenwoordigd zijn. Talrijke burgerhuizen in art-decostijl, neorococostijl, decoratieve baksteenarchitectuur en neoclassicerende stijl vind je hier terug.

Huize Stella is ontworpen door CAAN-Architecten om precies als moderne integratie in dit stadsbeeld te passen. Het woonerf wordt omringd door 17 nieuwe bomen en zal dus omgeven worden door groen en beschikken over een gemeenschappelijke tuin. U zal hier terecht komen in een oase van rust.

De 6 appartementen worden voorzien van een high-end afwerking, energiezuinige technologie en doordachte en kwalitatieve materialen. Bovendien, welk appartement u ook kiest, zal u over een ruim, aangenaam terras of tuin beschikken waar het heerlijk vertoeven is.

Als topper vindt u op het tweede verdiep de penthouse-duplex met een privaat riant terras in het groen.

Er werd gekozen voor een hogere afwerkingsgraad, inclusief hoge raampartijen die zorgen voor lichtrijke appartementen.

Tevens beschikt Huize Stella per appartement over een ondergrondse parkeerplaats, kelderberging, fiets- en tuinberging.

Kortom Huize Stella geeft u het ultieme wooncomfort in een oase van rust te Gent.

De voorwaarden afbraak en heropbouw 6% btw zijn geldig voor Huize Stella.

  • 9000 Gent – Kortrijksesteenweg 773
  • 6% btw afbraak en heropbouw mogelijk
  • Bouwjaar: 2023
  • 6 Appartementen – NOG 1 TE KOOP 2.02 penthouse
  • Status: afbraak voltooid, ruwbouw voltooid, afwerking in volle uitvoering